Udvalgt CASE

Familien ønskede sig et super stilet leverum med plads til både gæster, hygge og privatliv.
Det fik de !

Et parcelhus, og en familie med Mor, Far og to snart teenagebørn ønskede sig ikke et nyt hus, nye naboer eller nye omgivelser. Derimod havde de rigtig meget lyst til at give deres hus en makeover.
Det étplans parcelhus fra 1994 var meget tidstypisk og i flot stand idét familien havde passet huset godt med maling af bl.a. udvendigt træværk.
Dog stod taget foran en udskiftning, så det var et rigtig godt tidspunkt at sætte ind med en om- og tilbygning, som både kunne forny og forbedre huset, og udnytte pladsen optimalt.
Familiens ønske var et stort nyt køkken/alrum - et leverum, hvor hele familien kunne samles, og hvor der var plads til både gæster, hygge, og privatliv.
Opgaven blev løst som en om- og tilbygning, hvor husets eksisterende afsnit med køkken, alrum og stue blev slået sammen.
Der blev bygget en stor karnap, som samtidig skabte en lofthøjde på hele tre meter i det nye store leverum, hvor to store skydedørspartier skaber en høj grad af synergi med den nye træterrasse, og haven.
De to endevægge i karnappen blev udført som akustikvægge, for at bryder de store hvide flader, giver rummet kant og varme og for at opnå en god akustik sammen med det nye gulv i mikrocement. Køkkenets højskabe blev bygget til en rumdeler så det store rum fik en blød adskillelse uden, at det dermed gik ud over hverken rumfornemmelse, funktionalitet eller udsyn.
Familien fik sit store leverum, huset fik sin makeover, og begge dele blev løst uden det gik ud over den oprindelige arkitektur.