ARKITEKTUR og behov

ditparcelhus.dk er et produkt til parcelhusets fornyelse, forskønnelse og optimering.
Et produkt som opgraderer den aller største boligmasse vi har i Danmark. Nemlig parcelhuse fra 60´erne, 70´erne, 80´erne og 90´erne.
En fremtidssikring af både arkitektur, funktionalitet, energiforbrug og reel værdiforøgelse.
ditparcelhus.dk samler alle tråde til overskuelige løsninger og tilbyder dermed både rådgivning, viden og link godt håndværk.
For os er enhver opgave vigtig og spændende, fordi der bagved står en familie, hvis idéer og visioner vi gerne hjælper sikkert igennem alle faser.
En om- eller tilbygning kan både forny og forbedre din bolig så pladsen udnyttes optimalt og få den til, at passe præcis til de behov familien har.
Måske er drømmen et stort leverum. Et stort nyt køkken/alrum, hvor hele familien kan samles og hvor der er plads til både hverdag, og mange gæster. En om- eller tilbygning kan helt ændre, og forny parcelhuset, give det kant og karakter, og fremtidssikre huset som en reel værdiforøgelse.
Så derfor er en arkitekttegnet og evt. også energioptimeret om- og/eller tilbygning udført af en håndværksmester helt naturligt også en reel værdiforøgelse af jeres parcelhus.
De løsninger som er valgt er gennemtænkte, fremtidssikrede, og slutteligt også udført håndværksmæssigt korrekt.

Book et gratis ARKITEKT MØDE på 50 57 20 75, og sæt skub i dine boligdrømme.

Arkitekten

Mit navn er Klaus Stenmann og jeg har beskæftiget mig primært med boliger siden 1994.
Igennem tiden har jeg tegnet op imod 1000 individuelle énfamiliehuse for bl.a. Villa de Luxe, været med i Den Arkitekttegnede Tag- og Boligfornyelse, siddet i Realkredit Danmarks Arkitekthjælp og derudover tegnet en enorm mængde om- og tilbygninger til enfamiliehuse.
Hertil rummer min referencebog både ikoniske byggerier og ombygning samt tilbygning og nyindretning af både boliger og erhverv. 
Jeg ser frem til, at stille al min erfaring til rådighed for jer som parcelhusejer, og jeg skal gøre mit til at i får en god oplevelse.

ditparcelhus.dk

ditparcelhus.dk er en gennemskuelig og stærk platform med både aktører, viden og værktøjer, som henvender sig til alle ejere af parcelhuse i Danmark.
Vi samler alle tråde og tilbyder gennemsigtig og seriøs rådgivning, viden og link til godt håndværk, samtidig med at vi stiller skarpt på arkitektur, funktionalitet, energi, og reel værdiforøgelse.

De angivne forløb og priser er gældende for ét plans parcelhuse opført i 1960´erne, 1970´erne, 1980´erne og 1990´erne.
For priser vedrørende andre hustyper kontakt os meget gerne for et fast tilbud.

Første møde er gratis og gælder for Fyn, og brofaste øer.
For Jylland og Sjælland kontakt os for nærmere aftale.

ditparcelhus.dk formidler link til godt håndværk hvor alle tilknyttede selvstændige håndværksmestre af egen interesse vil og kan tilbyde godt håndværk til vores kunder.
ditparcelhus.dk kan ikke drages til ansvar for fejl og mangler udført at en tilknyttet håndværksmester.

Alle benævnte priser er inkl. moms.
Der tages forbehold for trykfejl.
Ret til ændringer forbeholdes.